А ти чула? Новий тренд заполонив світ, і мушу визнати – непоганий, адже хто не хотів би залишатися здоровим та молодим якомога довше. Це, звичайно, не кріосон і навіть не укол ботоксу, але точно лежить в одній площині із живильною водицею і молодильним яблуком. І я на повному серйозі!
Гуаша – ну що за чудодійство?
Родом із Азії (ну хто б сумнівався), він здатен надати твоїй шкірі нового дихання. Гуаша має вигляд пластини у формі сердечка, бо абсолютно точно заполонить серце кожного, хто наважиться ним скористатися, а враховуючи, що з китайської гуаша перекладається як «зіскрести все погане» – ух начувайся.
Як правильно користуватися? З любов’ю!
У цій справі надзвичайно важлива регулярність, а вона можлива лише за великої любови до себе і свого тіла зокрема. Запасись терпінням, і можемо рушати…
-
Виконуй масаж на завчасно очищену шкіру із улюбленим кремиком чи сироваткою поверх – завдяки цьому гуаша почуватиметься на твоєму обличчі, як вареник у сметані, плавно просуваючись точно куди треба.
-
Стороною схожою на рогатку, ковзай обличчям із внутрішньої сторони назовні по масажним лініям, повторюючи дію по 3-5 разів на кожну зону.
-
Після основної частини ти можеш відчути, як пашіє твоя шкіра, тому притисни гуаша пласкою частиною у місце, яке б хотіла заспокоїти.
-
Не забувай і про шию теж! Ковзай гуаша вниз шиєю, аби вивести рідину по лімфовузлам, це надзвичайно важливо для твоєї шкіри.
-
Регулюючи натиск, ти можеш зменшити набряки. Спершу масажуй легкими натисками, потім сильнішими, це розслабить твої м’язи.
Як очищати гуаша?
Промий масажер в теплій воді і залиш на рушнику до повного висихання.
Варто робити це після кожного використання.